onsdag den 8. februar 2017

Rollermouse

Jeg bruger min computer rigtig meget. Dels på grund af min blog her og så selvfølgelig på grund af mit studie. Når jeg først sætter mig og skriver en opgave,og kommer i flow, kan jeg sidde i rigtig mange timer og skrive. Og så bliver man altså træt i sidste ende. Jeg er meget glad for min lille computer mus, men når jeg har siddet længe med den, kan jeg godt mærke det i arm og skulder. 

Jeg har bemærket at det dels skyldes den skæve siddestilling jeg får, samt de rigtig, rigtig mange bevægelser til og fra musen. Og ja jeg ved godt, at jeg har en touchpad på min computer, men jeg bliver bare aldrig rigtig gode venner med det, og så klikker det så højt.

Nu har jeg jo ikke et job som påkræver, at jeg sidder ved computer hele dagen. Men det er der mange som gør. Og så er det jo smart, at der er nogle kloge mennesker som har udviklet nogle hjælpemidler, for netop at forhindre museskader. 

  
Rollermouse og Mousetrap er lige præsis sådan nogle hjælpemidler. De placeres foran dit tastatur og anvendes via en rullestangsmus eller en plade. De sikre at du bevare den gode kropsholdning og, at din krop sidder i en ergonomisk korrekt siddestilling. Du undgår dermed de mange gentange bevægelser til og fra musen, samt at den ene arm bliver overbelastet. 

Hvis du er interesseret i disse produkter kan du kigge nærmere på dem her Rollermouse

Indlægget er skrevet i samarbejde med ergopartner.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar