søndag den 5. februar 2017

Lækre proteinpandekager med banan.

Disse pande kager er et hit herhjemme. De er virkelig nemme at lave og så smager de bare rigtig godt. Både varme og kolde. 





Du skal bruge følgende. Til ca 20 styks. 

4 modne bananer
6 æg
2 dl havregryn
1 dl grahamsmel (kan erstattes af hvedemel)
1 dl hvedemel 
lidt salt 
fedtstof til at stege i 




Bananerne moses godt. jeg bruger ofte en stavblender  




Tilsæt æg, havregryn, mel og salt og bland dejen med en gaffel til den bliver ensartet 

 
Varm panden op, med fedtstof. Her bruger jeg solsikkeolie. Jeg bruger en spiseske til at komme dejen på panden. 2 spiseskeer per pandekage, og jeg bager 3 af gangen.




Pandekagen skal ikke bages helt igennem før den vendes. Man skal kunne ane at kanten bliver brun, når den vendes. Hvis man venter for længe bliver den sort.





Her er ca hvad der bliver af en portion. Portionen kan halveres hvis du kun ønsker en lille portion. 





Opbevar dem i lufttæt beholder i køleskabet. Vi bruger dem både som snack og morgenmad. Og de kan lunes 30 sekunder i mikroovnene. 
Du kan spise dem som de er eller med frugt, kanel eller skyr til. Det bestemmer man jo helt selv. Min favorit er helt klart kanel. 


Velbekomme. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar