lørdag den 18. februar 2017

Lidt uventede fridage

Der er rigtig mange fordele ved at være studerende. En af dem er de mange selvstudiedage. Da det jo er vinterferie i denne uge, har vores undervisere givet os virtuelle opgaver. De blev lavet mandag og så havde man jo pludselig resten af ugen fri. Og helt uventet. Så skønt.

Tirsdag var jeg ude og gå, og der efter hygge med en veninde. Og vejret var jo så skønt. Så jeg fik taget lidt billeder ud over det område jeg bor i. 


Jeg fik også lavet i masse praktisk i denne uge. Det er så dejligt, når man har tid til at komme lidt i bund, med alt det som trænger. 

Onsdag var dog en dag som ikke var helt så hyggelig. Oliver havde gået og skrantet et stykke tid. Og på det sidste var der blevet problemer med hans vejrtrækning. Så jeg tog ham med til dyrlægen. Hun mente at han var ældre, end vi havde fået fortalt, og det var alderdommen som havde gjort sit indtryk. Han havde også dårlig tænder kunne hun se. Så vi valgte at det var bedst at få ham aflivet, da han ikke ville komme sig igen. 

Og ja det er hårdt at skulle tage den tunge beslutning og sige farvel, men når man nu en gang har valgt at være dyreejer, så høre det med. Og jeg kender mine dyr, og ved når der er noget galt, og jeg kan ikke klare at mine dyr lider. 

Heldigvis kom jeg hjem til resten af den store, glade flok basser. Vi er nu nede på 9 styks, og venter stadig på, at der er tegn på familieforøgelse. 

Jeg har fået tilbragt tid med min søster og lille Vitus. Han er faktisk ikke så lille mere. 5 måneder gammel og efterhånden en stor dreng. 
I aften skal jeg til klassefest med mine medstudernde og i morgen skal jeg til min mors fødselsdag. Og så begynder hverdagen igen. 

Go´ weekend

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar