torsdag den 23. februar 2017

Kompressionsstrømper

Lider du af ømme og trætte ben, dyrker du rigtig meget sport, er du gravid eller har du som mig, et rigtig dårligt blodomløb så bør du måske overveje et par Kompressionsstrømper. 

Støttestrømer... Det er bare ikke et ord som emmer af ungdom, selvtillid og smarthed. Og jeg skal da være den første til at indrømme, at jeg har stejlet lidt, hver gang, det er blevet bragt på banen, i forbindelse med mig selv. Men det det nu så skrækkeligt?
Hvad nu hvis et par strømper rent faktisk kan hjælpe rigtig mange, uden at de ved det?


Disse strømper fås både specielt til sportsudøvere, og så er der den mere basis støttestrømpe, som fås i flere varianter Og farver ej at forglemme. Det hjælper rigtig meget på det at strømperne, ikke kun er brune, synes jeg. 

Du kan finde Kvalitets kompressionsstrømper her

Jeg ejer ikke nogle kompressionsstrømper. Men jeg har overvejet det flere gange. Jeg har en lidelse, som blandt andet gør, at jeg har meget dårlig blodomløb og lavt blodtryk. Og for mig er det vigtigt, at alt blodet ikke samler sig i benene. Det vil disse strømpe helt klar kunne hjælpe med, så det kunne være jeg seriøst skulle overveje disse strømper.   

Til sidst skal det nævnes at strømperne også fås i flere forskellige prisklasser og at der er fri fragt på denne hjemmeside 
  
Indlægget er skrevet i samarbejde med fysio-shop.dk

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar