lørdag den 4. februar 2017

Knorrs Måltidskit

Buzzador har sendt mig to forskellige måltidskit som jeg skal Buzze lidt om. Vi har dog kun fået afprøvet det ene ind til videre 

Der er som sagt to forskellige slags. Tikka Masala og Green Curry. Jeg har fået lavet Tikka Masala. 

Den var rigtig nem at lave. Der skulle kylling, løg og lidt madlavningsfløde i. Retten indenholder ris, pasta, krydderiere og mandler og der er til to personer i en pakke. Jeg vil dog anbefale at koge nogle flere ris ved siden af. Det er et generelt problem for os, at der for lidt ris i pakkerne. Men når det så er sagt så smagte det rigtig godt og det var somsagt, rigtig nemt at lave. 


I den anden ret, Green Curry, skal der tilsættes lidt mere ekstra. Her skal bruges grønne bønner, peberfrugt, kylling, løg og kokosmælk. Jeg tror den bliver prøvet snart. 

Har du prøvet disse retter? Hvad syntes du?

 

2 kommentarer:

 1. Vi har prøvet den der Thai Green Curry og hold nu op den var stærk og vi brugte endda kun halvdelen af de krydderier der var med.. jeg er også lidt en kylling ang stærk mad.. :D Jeg lavede faktisk to pakker for at være sikker på der var, nok, men det endte så med at søren har levet af det i 3 dage.. ha ha.. :P

  Glæder mig til at prøve den anden..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. vi fik lavet Green curry i går. Og ja det var stærkt, for vi brugte også kun halvdelen af krydderierne. Men det var lækkert. Vi kogte lidt ekstra ris, men af retten var der rigeligt til 4 voksne.

   knus til dig søde

   Slet