søndag den 26. februar 2017

Jeg har fået ny telefon



Enten er man til Iphone eller også sværger man til Samsung. Og jeg har i mange år været det sidste. Jeg har aldrig ejet en Iphone, og er faktisk rigtig dårlig til at skulle prøve noget nyt.
Men nu er jeg kommet halvvejs. Jeg har anskaffet mig en ny Sony telefon.





Nærmere betegnet en Sony Xperia X Compact i lyseblå. Kunne ikke nøjes med en kedelig sort eller hvid. 

Min gamle Samsung fejede egentlig ikke noget, men var lidt ked af dens kamera. Den var ekstremt lang tid om at tage billeder, hvilket gjorder at jeg skulle tage rigtig mange billeder, før jeg fik et godt og skabt et, jeg kunne bruge. Og jeg tager mange billeder. Dels til brug på blog og Instagram, og også fordi jeg rigtig godt kan lide at tage billeder. Så nu har jeg en telefon med et genial kamera. Det er på 23 Mp og er lynende hurtigt. Fantastisk. 



Billederne af orkide og Nemo er taget med den nye telefon. Og billede af den nye telefon, er af gode grunde, taget med min gamle. 

Jeg manglede kun at tage nogle billeder udenfor, så forsøgte mig lige af alle blomsterne på Seminariet. 


Ja det var ikke lige blevet helt lyst, og jeg skal stadig have læst op på, alle funktionerne, før jeg er totalt kørende. Men jeg glæder mig til at fået taget en masse gode billeder.


 




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar