tirsdag den 28. februar 2017

Børnetøj fra Phister og Philina

Har du en svaghed for lækkert og sødt børnetøj, og vil du gerne have at dine børn er lækkert klædt på, men at tøjet samtidig er praktisk og behageligt at have på. Så skal du helt klart kigge nærmere på dette tøjmærke. 

Phister og Philina er et dansk børnetøjmærke, som er kendt for lækre farver, striber og søde blomster. Phister og Philina har både tøj til drenge og piger, og alt fra tøj til de helt små babyer, til de aktive tumlinge, og til de endnu mere aktive skolebørn. 

En ting er jo, at børnetøj skal være pænt og lækker, men for børnene er det også vigtigt at det er behageligt at have på. De helt små børn kan være følsomme over for tøj som klemmer og kradser, og de større børn har behov for tøj som de kan bevæge sig i. Det nytter ikke noget, at de nye bukser er super smarte, hvis de forhindre barnet i at spille bold, eller kravle rundt i klatrestativet. Og Phister og Philina børnetøj    er netop sådan noget tøj. Det skal være både behageligt og praktisk. 

På overstående hjemmeside er der netop rigtig gode tilbud, på flot tøj, til drenge og piger i alle størrelser. Det er virkelig nogle fine ting, som vil passe rigtig godt til det kommende forår, med en masse søde farver. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med nummer16.com
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar