torsdag den 26. januar 2017

Zarko perfume

Jeg har kigget lidt på en ret speciel og ny salgs parfume. I hvert fald for mit vedkommende. Jeg er vant til en parfume har en specifik duft, og så kan man enten lide duften eller, også er man ikke den store fan. 

Personligt er jeg ret sart når det kommer til dufte. Især meget kraftige parfumer kan faktisk gøre mig dårlig. Derfor synes jeg denne parfume lyder virkelig interessant. Zarko Perfume er en dansk parfume, som er lavet specielt til det nordiske klima. Parfumens  duft tilpasser sig den enkelte person, som bærer den. 
Derud over skulle den have en særlig lang levetid. Dette synes jeg lyder meget tillokkende, da min erfaring er at, selv de dyre parfumer, ikke holde særlig længe, og da slet ikke en hel dag. Personlig har jeg en lille refill flacon i min taske til at opfriske. Men ofte glemmer jeg det. Der for lyder det jo perfekt at den holder rigtig længe

Zarko Perfume kan købes i flere forskellige varianter. Et par af varianterne kan også købes i små flakoner på 10 ml. 

Parfumen kan købes her Zarko Perfume

Jeg synes virkelig det lyder sjovt og anderledes, at duften tilpasser sig den enkelte person. Det synes jeg så også gør den helt unik. 

Indlægget er skrevet i samarbejde med profilart.dk   Ingen kommentarer:

Send en kommentar