fredag den 27. januar 2017

Sikke en uge

Nogle uger er bare mere begivenhedsrige end andre. Og denne uge er en af dem. Mandag brugte jeg hos min gruppekammerat, hvor vi skulle forberede eksamen. Det var nu ikke det store kræfter vi brugte på dette, men det var sjovt. 

Mandag begyndte jeg at blive rigtig nervøs. For tirsdag skulle jeg til en længe ventet samtale med overlægen, på Synkopecenteret, på Frederiksberg Hospital. Jeg fik taget nogle nye test i November og har derfor ventet længe på denne samtale. 

Så tirsdag drog jeg mod hovedstaden og mødet gik ok. Jeg fik af vide min krop i øjeblikket ikke har det så godt, men skal nu starte nye medicin for at se om det kan skabe stabilitet. Så gik derfra lidt forvirret og lidt fortrøstningsfuld. Så skulle lige have en lækker latte fra Starbucks for at falde lidt ned igen. 

Da jeg kom hjem igen tirsdag eftermiddag, var det blevet tid, til at få læst det sidste op. Onsdag stod nemlig på eksamen. 

Jeg havde min valgsfagseksamen onsdag. Det var i Kreative udtryksformer, og det var en gruppeeksamen sammen med min søde makker Katrine. Vi skulle fremlægge en rap aktivitet, og fremfører en rap, vi selv havde lavet. 
Og vi havde besluttet at føre det helt ud, så vi forsøge os med rapper looket. 

 
Og ja det gik rigtig godt. Vi fik rigtig meget ros for vores aktivitet, for vores teoretiske viden og vores tanker om æstetik. Så vi kunne begge gå derfra med et flot og stort 12 tal :D det var så fedt. Og selv om det ikke er første gang, så bliver jeg lige overrasket og glad hver gang. 

Da jeg kom hjem var jeg fuldkommen flad oven på nogle hårde dage og torsdag tog jeg en hjemme dag og fik styk på en masse praktisk. 


I dag har jeg så været en tur i Præstø og besøge min kommende Bachelor makker. Det er så underligt at tænke på at det er lige om lidt, og samtidig føler jeg mig allerede bagud. Kan ikke vente med at komme i gang med at skrive. Men først skal mit sidste specialisering modul overstås og der bliver benhårdt. Men fra på mandag kan jeg sige, at jeg nu er på 7. og sidste semester. Hold nu op altså... ! 

Så oven på en uge med masser af følelser, nervøsitet og glæde, så står min weekend på max afslapning og max hygge, inden det næste modul begynder på mandag. 

Rigtig go´ weekend til jer derude. <3 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar