mandag den 2. januar 2017

God nytår, Status på 2016

Nu er 2017 et par dage gammel, og jeg vil benyttet det nye år, med et lille tilbagekig på 2016

Året startede med en masse begivenheder i januar. Året var dårlig gået i gang, før jeg måtte sige farvel til en kær korveninde. Det var så hårdt, at hun pludselig bare var væk. Livet er uretfærdigt nogle nogle gange. 

I januar blev min kæreste færdig som bioanalytiker, og det blev fejeret med en ny bil. Vores fine lille Aygo. Det er første gang jeg har ejet en helt ny bil, og det er på trods af jeg ikke har kørekort.Det er en skøn følelse, at vi ikke begge læser mere. 

I foråret besluttede vi at ville gøre lidt mere ud af vores marsvineprojekt. Vi ville gerne begynde at avle. Men da vi kun havde hanner, måtte vi ud og finde nogle egnede piger. I april flyttede Snehvide og Askepot ind, og 14 dage efter fulgte Anna trop. 
Siden da er også Tigerdyr, Bellis og Stella, flyttet ind. 
 .
I maj måtte vi sige farvel til gamle Bumle. Han fik problemer med tænderne og efter 5 ugers kamp og skånemad. med sprøjte. fik han fred. Det er altid hårdt at skulle sige farvel. Det er et af de store minusser ved at have kærlighed til alle de dyr. 


Men her i november og december kom vores første 2 kuld unger. Og hvor er det bare skønt at være vidner til de små nye liv og se dem vokse sig store og flotte. Er helt forelsket hver gang der kommer nye unger. 
2016 blev også året hvor jeg blev beriget med endnu en Nevø. I januar opdagede jeg en lille babybule på min søsters mave, og i september blev lille Vitus født. Jeg er nu tripple moster og elsker det. 
Jeg har fået læst en masse skønne bøger i 2016. 44 bøger for at være helt præsis. Plus alt det faglitteratur der nu en gang er til studiet. Jeg har fået en lidt større interesse i makeup og i forbindelse med mit vægttab, er jeg også begyndt at gøre lidt mere ud af mig selv. Neglelakken er tilgengæld blevet lidt forsømt, Basserne og studiet tog tiden fra mig. Men det skal nok komme igen. Det er jeg sikker på. Min søster skal giftes lige om lidt. Faktisk på lørdag. Og planlægningen af hendes polterabend tog også en del af min tid. Men dagen var super god og min søster havde en skøn dag. 


Jeg nærmer mig slutningen af min uddannelse og har kun 6 måneder tilbage. Fra juni til november var jeg i praktik på en skole i Solrød kommune og elskede det. Glæder mig meget til at blive færdig og komme ud i den virkelig verden. Men gruer samtidig for at skulle forlade Seminaret. Jeg elsker mig skole og kan slet ikke forstille mig at skulle undvære den, og alle i og omkring den. Det bliver en stor sorg den dag, jeg går ud af døren for sidste gang. 

Og så var det jo i 2016 jeg besluttede at starten en ny blog. Jeg var kørt til surt i at være bundet i, kun at skrive om neglelak. Og jeg nyder at jeg nu kan skrive om alt mellem himmel og jord. Tak for den fine modtagelse af min nye blog. 

Mange andre ting er også sket i 2016 men kan jo ikke nævne alt. Der har både været ture til Knuthenborg, Bakken og Granprixtræf i Aarhus. Der har været fester, venindehygge og kæresteture. Alt i alt har det været et godt år og jeg ser frem til et fantastisk 2017. Her kan jeg se frem til bryllup hos søs, runde fødselsdage, min bachelorskrivning og jobsøgning. Så der bliver nok at blogge om. 

Nååh ja. Nemo og Bambi er her endnu og trives ganske som de plejer. 
Rigtig godt nytår alle sammen 

 

1 kommentar:

 1. lidt forsinket, men rigtig godt nytår..
  Hvor er det skønt at læse om alle dine dejlige oplevelser og de ting du har at se frem til.
  Håber du er kommet godt ind i det nye år og at det bliver helt fantastisk..

  Glæder mig til at se dig på lørdag..

  Knus <3

  SvarSlet