fredag den 23. december 2016

Rigtig glædelig jul

De sidste par uger, er løbet fra mig. 2 x gange julekoncert, nye marsvineunger, julehygge hos min mor, og de generelle juleforberedelser, har taget al min tid. Men nu er julefreden så småt begyndt at sænke sig over det lille hjem. Træet har stået pyntet længe og alle gaverne er pakket ind. Alt er købt ind og huset, samt alle dyrene er rengjort. 

I søndag nedkom Bellis med et kuld skønne unger. 4 små basser ... de er bare så kære. 

Jeg tror der er to piger og to drenge. Når jeg har fået det endeligt bekræftet, skal de have navne. 

Det store kuld er blevet nogle store drenge. 
Faktisk er Phineas og Ferb flyttet i dag. De er blevet solgt sammen og blev hentet for nogle få timer siden. Det er rigtig trist at skulle sige farvel til dem, men det er jo en del af gamet. Meep bliver jo her, og er flyttet sammen med en af vores gamle hanner. 

I morgen kommer jeg nok ikke på computeren, så derfor vil jeg gerne ønske alle en rigtig glædelig jul. Jeg håber at I alle får en skøn, skøn aften. 

Nemo vil også ønske glædelig jul, og sige at han elsker vores juletræ... 


 

 

 


 

1 kommentar:

  1. Glædelig jul søde Maria, håber julehumøret er kommet din vej og at det hele har løst sig :)

    SvarSlet