søndag den 20. november 2016

Polterarbend for Søs

En af grundende til, at jeg har været lidt fraværende her på bloggen den sidste tid, er at jeg har haft hoved fuld af polterabend. Min søster skal giftes til Januar og jeg har, sammen med en anden skøn tøs, arrangeret hendes polterabend. Og sidste weekend kom dagen så endelig.  

Tre af os kom og hentede hende lørdag morgen, og fik klædt hende lidt ud. Og efter at have kørt rundt med hende, med bind for øjnene, endte vi på et lokalt ridecenter. Hendes største ønske var en tur på hest, så det skulle hun da have. 

Hesten hed Chippendale.. Kunne det passe bedre ?? :-D
Hun var super sej da hun kom op, og gav den gas. Måske lidt for meget, for hun måtte ned og bide i sandet, efter et meget elegant styrt. HELDIGVIS skete der intet, og hun var lynhurtigt oppe på Chippendale igen. 

Der efter tog vi alle ud og spise en lækker brunch på Café klinker i Haslev. 

Da vi alle have spist os godt mætte, drog vi mod Morgenstup, hvor vi havde planlagt en omgang laserspil. Vejret havde dog drille os lidt, men det var perfekt vejr og det var møg sjovt. Alle gav den fuld gas og havde det sjovt. 
I Næstved Eventcenter spillede vi en omgang promillehockey. Virkelig en svær omgang, men igen rigtig sjovt. Og som bonus fik bruden en tur på Segway. 


Efter lækker aftensmad på Vivaldi i Næstved, sluttede nogle af os af med Singstar og hygge hjemme hos os. 

Det var alt i alt en skøn dag. Min søster var glad og det er jo det vigtigste. Nu kan vi begynde at se fremad til brylluppet. Det bliver så spændende. 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar