søndag den 6. november 2016

Jeg er også med i #Bloggeradvent

Jeg har valgt, at jeg i år skal deltage i Bloggeradvent. Sidste år nåede jeg ikke at tilmelde mig, desværre. Jeg vil modtage en pakke med fire adventsgaver, som jeg så skal åbne og skrive om hver søndag og så skal jeg selv, sende til en anden. Jeg skal være nisse for Louise  og min nisse er Rikke . Og for at Rikke kan se hvem jeg er, så hun kan købe de mest passende gaver, vil jeg så skrive lidt om mig selv, og mit forhold til jul. 

Jeg hedder Maria og er 31 år. Jeg bor i Haslev på Midtsjælland og sammen med min kæreste og hans to store drenge. Jeg læser til pædagog på sidste år og derudover har jeg et ton af sjove interesser. Jeg er, sammen med min kæreste, marsvineavler.  I skrivende stund har vi 10 marsvin, hvoraf to er højgravide. VI har også to store dovne katte. Jeg læser rigtig meget og elsker mine bøger. Jeg synger i Kor og elsker bare sang og musik. Jeg elsker at bage og elsker at være kreativ. Og så er jeg glad for makeup, skønhed (øjne og læber er mit fokus for tiden) og at blogge om det, og alt det overstående. 

Jul for mig er HYGGE. jeg elsker den gammeldags jul, med julebag, masser af levende lys, rødt, guld, sølv, lilla og masser af glimmer. Jeg jeg elsker mest juletræer, lyskæder og flotte glaskugler. Desuden så er jeg en lækkergris så alt sødt, i sær lækker chokolade er et hit. 

Det skal dog siges at jeg ikke kan tåle duftlyst og andre ting som dufter meget kraftigt. Lidt duft er helt ok, bare ikke i lys og parfurmer. 

Mine forventninger til #Bloggeradvent, er at jeg hver søndag vil blive glædeligt overasket med en lille ting og at, jeg selv kan skabe glæde hos en anden. Det lyder bare så hyggeligt. 

Ja det var så lidt om mig, jul og #Bloggeradvent.  

6 kommentarer:

 1. Hyggeligt med en lille præsentation og dejligt at du er med i år..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja glæder mig meget til at sende og modtage

   Slet
 2. Jeg er allerede godt igang med at lave dine adventspakker mangler kun 1 pakke før jeg er færdig og de er klar til at sendes afsted, jeg gælder mig til at se hvad du siger til det ;)

  Rikke // http://rikse.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. IIh jeg glæder mig så meget Rikke:D

   Slet
 3. Jul er en perfekt undskyldning for mere chokolade i hverdagen :p

  - A

  SvarSlet