søndag den 9. oktober 2016

Mit møde med Jussi :D
Som jeg skrev for lidt siden, er den nye bog fra Jussi Adler Olsen udkommet i denne uge. Og i går drog jeg så til Slagelse med Sascha, for at få min bog signeret og møde Jussi. Som I kan se, var vi ikke de eneste, som havde fået den gode ide. Jeg har aldrig været til en bogsignering, men havde faktisk forstillet mig mange flere mennesker. Og de 40 minutter vi stod i køen gik med snak og hygge. 

 
Det korte øjeblik man fik med Jussi, var rigtig hyggeligt. Han er en meget sød og behagelig mand. Og på trods af han havde signeret bøger hele dagen, var han meget smilende og imødekommende. 

Og her er den så. Min lille personlige hilsen. 


Vi fejrede vores fine kruseduller med en lille kaffe på Barasso. Sascha er som altid super glad for at få taget billeder. Og ja. Det så Bog&Ide som var værter for bogsigneringen, og det er altså lidt farligt. Her er hvad jeg kom hjem med. 


En super hyggelig eftermiddag. 

 
 

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar