mandag den 10. oktober 2016

Mig og efterår...

Der er vist ingen tvivl om det for alvor er blevet efterår. Og ja jeg elsker efterår! 


Min krop har rigtig svært ved at regulere min kropsvarme. Så jeg har det rigtig skidt i sommervarmen og er ispind hele vinteren. Forår og efterår passer mig til gengæld rigtig godt. Og jeg elsker begge årstider. 
Efteråret er bare noget helt særligt. Jeg er vild med alle duftene, - fra løvet, æblerne, kastajnerne og det våde græs. Jeg elsker alle farverne rundt omkring i naturen. Og så elsker jeg den mørke tid, efter sommeren. Så er det tid til stearinlys og varm te, under et tæppe, med en god bog. En fantastisk tid hvor det er helt i orden, bare at hygge og gemme sig lidt derhjemme.
Når det så er sagt, så er den en anden ting jeg piv elsker her i oktober.... nemlig græskar! I alle former og farver... Jeg er i sær vild med pyntegræskar i alle former og farver, og har også fået lidt rundt omkring i lejligheden. 

Men, men, men, der skal jo også et ordenligt stort græskar til. Og basserne skal da også mærke, at det er græskar tid. Så de har fået spiselige græskarhuler. 


Hvad med dig?? Elsker du ikke ikke også bare foråret?

 

1 kommentar:

  1. Jeg har altid været mest til sommer, men jeg begynder at elske alle årstiderne mere og mere. Efteråret har så mange hyggelige ting..

    Knus Jeanette <3 - http://www.jeasblanketanker.dk/

    SvarSlet