fredag den 21. oktober 2016

Goodiebox, Oktober 16.

Min yndlingspakke er kommet. Og denne måneds Goodiebox er virkelig lækker. Jeg er glad.

Den er lidt forskellige ting som er i, men de passer mig rigtig godt alle sammen. Jeg har faktisk taget alle tingene i brug. 
Revitalash er et øjenvippeserum. Jeg har i forvejen et serum til vipperne, købt på Ebay, men denne lægges som en eyeliner, og det er så nemt. Jeg glæder mig til at se resultatet. 

Denne maske er fra Miqura. Den bestå af to poser, en med gel og en med pulver. Jeg har allerede afprøvet den og regner med at lægge et separat indlæg op om den. 

Denne lille creme er fra Balance Me og skulle minimere porene i huden. Jeg har lagt den under min BB cream, og det er en virkelig lækker creme. Bare ærgerligt, at der kun er meget lidt i den. Fra Glov er der en lille micofiber tut. Den er lige til at sætte på en finger og så kan den fjerne makeup, kun med vand. Jeg elsker den !! Den fjerne makeuppen super nemt. faktisk bedre end min makeupfjerner gør. Og bagefter vasker jeg den med vand og sæbe og hænger den op til tørre, og så er den klar igen. Fantastisk 

 

Til sidst er den denne Body creme med Spiced Apple, fra The Body Shop. Den dufter af æbler og kanel. Duften er ret kraftig og jeg tåler ikke dufte, men jeg kan smøre den på benene, så genere det mig ikke. Den er lækker, fed og god at bruge. Den kan jo ikke gøre for den lugter ;) 

Sååå det var den denne måneds box. Fede og brugbare ting, synes jeg. Hvad synes du?


 

2 kommentarer: