søndag den 9. oktober 2016

Anmeldelse, Selfies

I torsdags var en helt særlig dag. Det var JUSSI DAG.. Altså den dag den nye Jussi Adler Olsen bog, om Afdeling Q, udkom. Jeg havde for længe siden forudbestilt bogen, så jeg havde den om morgenen på udkommendelsesdagen. 

Bogen er 7. bog i serien om afdeling Q, Carl Mørck, Assad, Rose og alle de andre. Dens omdrejningspunkt er de unge piger, Michelle, Denise og Jazmine. De er alle tre på kontanthjælp og lever for at være uge, smukke og perfekte. Dette kan dog være en kostelig livsstil, og derfor skal der findes mænd som vil forsørge dem. Deres fælles sagsbehandler Anne Line, kan ikke udstå de unge, dovne og indbildske piger, og begynder at lægge en grusom plan. 
Alt i mens dukker et kvindelig op i Kongens have, og dette trækker tråde tilbage til et lignende mord, flere år forinden. 
Imens går det rigtig dårligt for Rose. Hendes fortid er begyndt at indhente hende og hendes kolleger i afdeling Q, vil gøre alt for at hjælpe hende. 

Efter en lidt tam Marcoeffekten, og en lidt langtrukken Den grænseløse, er Jussi for alvor tilbage i samme spor som de fire første bøger. Det er en fantastisk bog! Jeg lå med influenza da bogen kom i torsdags, så jeg sov rigtig meget og fik ikke læst så meget, men fredag aften var jeg færdig. Jeg kunne slet ikke lægge bogen fra mig. Den inddrog mig så meget, og fredag aften sad jeg til min søsters fødselsdag, alt i mens i hjerne stadig var i bogen. 

Det er en bog som er knald godt skrevet. Jussis store research bære frugt og der er spænding på fra start til slut...!!


Jeg giver Selfies 5 ud af 5 stjerner. 

Det eneste minus er... at der går aaaalt for tid, før den næste bog kommer. 

Så læs den! Og har du slet ikke læst nogle af bøgerne om afdeling Q endnu, så er jeg faktisk lidt misundelig. Tænk at have alt det til gode ! 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar