mandag den 5. september 2016

Status på august

Selv om vi er efterhånden er kommet nogle dage ind i september, så synes jeg lige, at jeg vil gøre status på august. 

Det er har været den første hele måned på denne blog. Og jeg har bare fået en rigtig fin modtagelse. Jeg har virkelig nydt at kunne skrive meget mere frit og har kunne dele, mere fra min hverdag. Så tak fordi I har taget så godt i mod min nye blog. 

Jeg er nu nået til 6. semester i min uddannelse. Jeg er i min tredje praktik i øjeblikke og elsker det. I august fik jeg set en frygtelig masse OL. ALT for meget OL vil nogle måske mene. Men jeg elsker det. Og det er så hyggeligt at, tv´et altid var fyldt med fed sport. 
Tumle heppede da også med da, vi fik guld i håndbold. 


Jeg har tidligere skrevet om vores nye hun marsvin. I august fik vi lavet vores fede skabsbur, og basserne hygger sig i det. I weekenden satte vi så to af pigerne sammen med to af hannerne, og vores marsvineopdræt er for alvor i gang. 


Bellis og Tumle hygger sig sammen. De er sådan et fint par :D Tigerdyr er lidt skuffet over han ikke har fået en dame i buret. 

 

I august har jeg været lidt rundt omkring. Ikke så voldsomt meget, men har blandt andet været til middelalderfestival i Ringsted og på tur til Karrebæksminde. 
I august måned kom jeg også op på 19 tabte kg. Det er lidt vildt, og jeg er ret stolt over mig selv, selv om der stadig er langt til mål. 

Hvad vil september så byde på ??
Joooo inden for de næste 14 dage skulle jeg da gerne blive moster igen. Jeg glæder mig så meget. Så bliver mit gudbarn storesøster. 


Der ud over over så skal der arbejdes på og med min praktik. 
2 kommentarer:

  1. Synes det er hyggeligt at du har lavet denne blog og dejligt at du nyder at kunne skrive mere frit..

    Tillykke med at du skal være moster, jeg skal selv også snart blive faster igen, så det er mega spændende.. Kan næsten ikke vente.. <3

    Håber også din september bliver skøn.

    Knus <3

    SvarSlet