søndag den 25. september 2016

Goodiebox, August

Jeg har tidligere skrevet om goodiebox her inde. Det er ikke hver måned jeg skriver om den, men mere når der er noget at skrive om. I juli var boxen slet ikke mig og derfor har jeg ikke skrevet noget om den. Men augusts måneds box er tilgengæld super fed. 

Jeg stod fx lige manglede en ny eyeliner, så det kunne jo ikke passe bedre. Øjenskyggen/highlighteren er skøn. Har brugt den to gange nu, dog kun som øjenskygge. Desuden er den en lækker fugtighedscreme, en ansigtsmaske med vulkansten og havregryn og så er der en facetanner. Den creme man skal sove med om natten og så vågner man med en anelse mere glød i ansigtet. Og hov, så er der også en lækker vaskeklud som, de siger kan fjerne makeup med kun varmt vand. 

Jeg kan faktisk se mig selv bruge alle tingene i denne box. Det er alligevel sjældent det sker. Og tre af tingene er allerede taget i brug. Skønt, skønt. 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar