fredag den 2. september 2016

Farvel hovedpine ??

Jeg har siden jeg var barn, har jeg lidt rigtig meget af migræne. Det forsvandt i mine teenage år, men for ca 10 år siden kom det tilbage. Og det har været til rigtig stor gene for mig. Jeg har med årene lært, at gå uden om visse fødevare, så som rødvin, skyr og nogle syrnede mælkeprodukter. Desuden har vejrets skiften også en stor effekt på det.
Ud over migræne, har jeg generelt rigtig meget hovedpine. På en måned, har jeg kunne tælle 15-20 dage med hovedpine. 

Jeg har afprøvet rigtig meget forskelligt migræne medicin. Jeg har i de sidste år taget morfinpiller, sammen med migrænepillerne, for at få en effekt. 

Det sidste halve år, har jeg læst rigtig meget om en bestemt øre piercing. Den skulle sidde et helt bestemt punkt i brusket, og dette skulle så holde migræne væk. 

Så tænkte jeg.. hmmm... jo.. men det er jo en nål... som skal igennem et MIT øre... tak. men nej tak. 

I løbet af sommeren har jeg været rigtig meget ramt af migræne og hovedpine og for en måned siden sagde min kæreste, at nu måtte jeg altså gøre noget. Den piercing kunne måske skabe mirakler. 

SÅ i fredags gjorde jeg det. Jeg fik lavet en Daith Piercing 

Jeg fik lavet den hos Gorlubb Piercing i København. Og det var en rigtig god oplevelse. De var super søde, og selv om de ikke ville garantere effekten på migrænen, fortalte de, at de havde rigtig god erfaringer. 
Da jeg tog der ind, var jeg ret sikker på, at jeg skulle har en lille diskret stav. Men da jeg så de fine ringe og, at jeg kunne få den med LILLA sten, så valgte jeg altså den. Og det har jeg ikke fortrudt !

Og ja selvfølgelig kunne jeg mærke, at han lavede den, men det gjorde overhoved ikke så ondt, som jeg havde frygtet. Det gik meget hurtigt og var meget overrasket over at det, var det. 

Nu er det så en uge siden, at jeg fik lavet den. Og jeg har ikke haft hint af hovedpine, i en hel uge. Det er en sjældenhed for mig. Jeg tør ikke tro på den har kureret mig fuldkommen, og jeg tør ikke konkludere noget før om en måned eller to. Men det lover godt. :)

Og for 390 kr, så er det virkelig godt givet ud hvis det virker. 

Jeg lover at holde jer opdateret. 

 

1 kommentar:

  1. Det er da skønt at du har været fri for hovedpine i den uge, håber stadig at det går rigtig godt..

    Knus <3

    SvarSlet