tirsdag den 2. august 2016

Mig og Makeup

Der er mange positive ting ved at blogge. En af dem er, at jeg har fundet den store glæde ved makeup. Jeg har altid brugt til Mascara og eyeliner. Og ved en særlig lejlighed lidt øjenskygge. Men mange af de piger jeg følger, har inspireret mig til at udvide mine makeup horisont. 


Jeg har fået sat fokus på mine bryn, øjne og især min læber. Jeg er faktisk blevet ret vild med læbestifter. Og især de matte. Dog holder jeg mig stadig til de mere neutrale farver. Har ikke turde kaste mig ud i det vilde endnu. En af mine blogger veninder har fået lokket mig til at købe blush, så jeg kan få mere farvespil i ansigtet. 


I dag fik jeg sat mig med min makeupkurv og fik et overblik over hvad jeg egentlig har, samt fik smidt en masse gammel makeup ud. 
Som I kan se er det ikke de dyre mærker, jeg tyr til. Jeg køber gerne min makeup i Matas, Normal og på nettet. Så længe mit behov ikke er overdrevet stort, fungere det for mig. Desuden er jeg rigtig glad for mærker som GOSH, Rimmel og W7.

Og ja en gang i mellem har ens hud brug for lidt omsorg ;)


Så smuk :D 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar