søndag den 21. august 2016

Middelalderfestival i Ringsted

Her i weekenden var jeg i Ringsted og besøge min veninde og hendes søn. Og vi gik en tur ned, og så den middelalderfestival som har været i Ringsted i denne her weekend. Det var meget større end jeg havde regnet med, og rigtig hyggeligt. Der var faktisk en rigtig autentisk stemning og alle de deltagelsen havde fede dragter på. 

Og så var der heste. :) Jeg havde en rigtig hyggelig eftermiddag sammen med en kær veninde. Og så nåede jeg at snuppe et bare fede billeder af, de første efterårstegn 


Jeg elsker når bladende begynder at skifte farve. 

I dag har jeg fået skrevet på praktik opgave og lavet nye negle. Og så har jeg selvfølgelig set håndboldfinale. :D SÅ flot drenge. Tillykke med guldet. Det lukker og slukker for et helt fantastisk OL... Hold nu op jeg har set meget sport og hvor har det været FEDT :D 

Tumle heppede også med 
Nu skal jeg bare lige komme ud af min lille OL boble igen. 

 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar