lørdag den 20. august 2016

Hvad gør mig glad ?

Jeg læser jo flere forskellige blogs. Og den anden dag faldt jeg over et indlæg fra Jeanette på hende blog http://www.jeasblanketanker.dk/ 

Indlægget handler kort og godt om, hvad der gør en glad. Og jeg er vildt med ideen om at fremhæve de bedste ting i ens tilværelse, da man af og til har brug for at huske på det. 

Så hvad gør mig glad ?

1. Min kæreste. Han er det aller vigtigste for mig. Han kan gøre mig glad, gøre mig rolig, få mig til at smile og få mig til at tro på mig selv. 

2. Når min nevø og min niece kalder på mig, og kommer og giver mig et kram... elsker det !! 3. Mine dyr. Både kattene og alle marsvinene. Jeg elsker at mutte og putte. 
4. At sætte mig med en bog og bare fordybe mig fuldkommen

5. En perfekt lagt neglelak. Det gør mig bare lidt mere kvindelig

6. Mine søskende. De to betyder alverden for mig, og vil gå igennem ild og vand for dem 7. At vide jeg kan sove længe, og ikke skulle op efter noget. 

8. Venindehygge. Både med de veninder jeg ser tit, og dem jeg ikke ser så tit. Jeg bliver så glad af, at grine, hygge, sladre, og bare være mig selv. 

9. Søde sager, især is og og chokolade. Det kan redde selv den dårligste dag.  Og så at bage det selv :D

10. At synge. Både i mit kor og med min Singstar bande. Det er så befriende, og gør mig ALTID i godt humør. 

 

Der er mange flere ting som gør mig glad, men dette er helt klart de vigtigste. Og jeg tror dette indlæg, bliver et jeg kigger tilbage på, hvis humøret en dag trænger til et opkvikker. <3 

Hvad gør dig glad ? 

2 kommentarer:

 1. Super dejligt indlæg søde, det kan man da kun blive endnu mere glad af. Du gør mig glad.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. tak søde og rigtig meget i lige måde :D

   Slet