mandag den 22. august 2016

Goodiebox august 16

Jeg har de sidste år modtaget den månedlige Goodiebox. Jeg har generelt været ret begejstret. Men i denne måned er jeg lidt mere naaaaaaa. 


Det er ikke fordi det er dårlige ting som er i, det er bare ikke rigtig, ting som jeg kan bruge. Honey Bronzer Face gel er fra Body Shop. Og dette er en af de produkter som nok får et nyt hjem. Jeg vil aldrig komme til at bruge den . 

The wet Brush bliver her. Men om det bliver en jeg bruger meget, ved jeg ikke. For min Tangle Teezer er jeg egentlig ret glad for. 


Håndcremen fra Balance Me er faktisk ret lækker og fed, men den lugter en del som Ardens Eight hour Creme. Og den duft er jeg ikke synderlig begejstret for. Og desuden er det ikke håndcremer jeg mangler. 

Isangs økologiske parfume olie kommer jeg aldrig til at bruge. Jeg bliver syg at lugten og desværre. Den kommer nok også til at flytte. 


Mascaraen fra Benefit blev jeg egentlig ret glad for, Mascara kan jeg altid bruge og, og elsker at få introduceret nye mærker. Men efter et forsøg har jeg lagt den til side. Den gøre mine vipper lange, bevares. men den klister virkelig også mine vipper sammen. Så måske i kompination med en anden mascara, kommer den i brug.

Ja det lyder faktisk som én stor gang brok, men det skal siges, at det er første gang, jeg har kunne bruge så lidt af min Goodiebox. Og det er møg svært at gøre alle glade. 

Håber på en masse fede ting næste gang. 
 


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar