søndag den 14. august 2016

Boganmeldelse, Playground

I dag vil jeg anmelde en bog jeg lige har læst færdig. Bogen hedder Playground og er skrevet af forfatterparret, Lars Kepler. 

Lars Kepler er tidligere kendt for deres krimiserie om Joona Linna. Den første i den serie hedder Hypnotisøren, og jeg har læst de fire første. Jeg har stadig den sidste, Stalker, til gode. 
Jeg er stor fan af denne krimiserie og derfor var jeg lidt betænksom, da Playground udkom. Ville det være lige så godt? 


Playground handler om Løjtnant Jasmin Pascal-Anderson. Under en nærkamp i Kosovo, bliver hun skudt, og i et kort øjeblik dør hun. I mens hun kæmper for sit liv i den virkelig verden, vågner hun op i en kinesisk havne by. Her møder hun Ting, som hjælper hende med at komme tilbage til sit liv igen. Og det lykkedes. 
6 år efter har Jasmin stoppet sin militære karriere og fået sig en søn. Da han bliver hårdt kvæstet i en trafik ulykke, ser Jasmin sig nødsaget til at vende tilbage til havnebyen, for at redde sin søn, og få ham tilbage til livet. 

Ja det kan godt lyde forvirrende og meget underligt men, bogen er på ingen måde kompliceret. Den handler kort og godt om, hvad der sker når vi dør. Kan vi vende tilbage til livet igen? Og hvor langt vil man gå for dem man elsker?

Så ja...! Lars Kepler har skrevet endnu en god bog. Dog en meget anderledes bog, men det er virkelig en bog jeg kan anbefale. 

Jeg giver den 4 ud af 5 stjerner 

 

 

2 kommentarer: