lørdag den 6. august 2016

Boganbefaling, Michael Kats Krefeld

Jeg læser rigtig meget. Jeg har især en svaghed for rigtig gode krimier. I efteråret fik jeg anbefalet Afsporet af Michael Kats Krefeld. Jeg havde læst Protokollen af ham, og den var virkelig god, så gav mig i kast med Afsporet. Det tog mig ikke mange timer at komme igennem den. Det var så god og  jeg kunne ikke lægge den fra mig på noget tidspunkt. 

Afsporet er første bog i serien om den tidligere Kriminalbetjent Ravn. I afsporet finder vi ham lige efter drabet på hans kæreste. Og han er i en sørgelig forfatning. Fordrukken og med hunden Møffe som eneste selvskab, på husbåden i Christianshavn. Han påtager sig en opgave om at finde den unge pige Marja. Dette føre ham på sporet af en seriemorder i Stockholm. 


I den anden bog, Savnet, forsøger Ravn at finde Morgens, en enlig mand som har begået underslæb, ingen hans forsvinden. Dette tager os med til Berlin og med til det tidligere stasi-Tyskland. Denne bog er uhyggelig, men utrolig fængende. 

Den tredje bog, Sekten, Har jeg netop læst. To dage tog den og den sidder stadig i kroppen. 
Her bliver Ravn sat til at finde en rigmands søn. Sønnen, Jacob Mesmer, er blevet leder for en kristen sekt. Ravn bliver i denne bog sat på en stor opgave og det hele ender med et stort brag. Alt i mens Ravn stadig forsøger at finde den mand som slog hans kæreste ihjel.  Fantastisk spændende!

Jeg kan kun anbefale denne serie. Det er nogle virkelig spændende bøger. Man indlever sig fuldkommen i personerne og især Ravns verden. Bøgerne er skrevet i et nemt sprog og dette gør dem meget overskuelige at læse. 

Og så er der bedste at Michael Kats Krefeld sender nummer fire på gaden til oktober. Dybet kommer den til at hedde. IIhhh hvor jeg glæder mig

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar