fredag den 29. juli 2016

Min sommerferie, so far

Jeg er ved at afslutte min 2. uges sommerferie. Og jeg har lavet en masse de sidste 14 dage :D 

I den første uge var jeg på familietur til Knuthenborg. Meningen var at min søster, bror og mor, med familier, skulle afsted, men min mor blev desværre syg, så os tre søskende tog af sted. Min søster med mand og børn, og min bror med kæreste. Og ja mig uden kæreste. han skulle desværre arbejde. 
 
Vi havde den bedste tur og det var så dejligt at få hygget med mine søskende. Og min niece og Nevø 

I sidste uge var jeg også med min søster og børn, ude og købe skoletaske til min Nevø, Nicolaj. Han starter i skole om 14 dage 

Og ja.. Min søster er gravid og lillebror kommer om 7 uger <3 

Igennem min blog har jeg truffet flere skønne bloggere. Jeg har i flere år skrevet en del Amalie fra bloggen http://kuchensclaws.com/ og i sidste uge, havde vi så besluttet endelig at mødes. Det var virkelig en stor succes. Hun var så sød og vi hyggede og snakkede en masse. Bestemt ikke sidste gang !

Vi var i Illum og få de lækreste kager 
I denne uge har jeg, igen, tilbragt tid sammen med min søster og ungerne. 

I mandags var vi på stranden i Faxe Ladeplads og ungerne hyggede sig så meget. 
De er så skønne de to banditter. 
I tirsdag var jeg sammen med Sascha. En sød blogger jeg mødte på bloggertræf sidste år. Hun blogger hovedsageligt om bøger og har bloggen https://livetidukkehuset.blogspot.dk/ 

Vi var en tur på bakken og fik så meget lækker kage og mad. Og fik daset lidt på Bellevue


Jeg har haft nogle skønne to uger. jeg har en uges ferie endnu, men det kommer til at stå på mere afslapning inden opstart i praktik igen. 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar